Optiwisen käyttöä laajennetaan Pirkanmaan Osuuskaupassa

main image

Pirkanmaan Osuuskauppa on päättänyt laajentaa Optiwise-sovelluksen käyttöä kymmeneen uuteen markettiin. Uudet kohteet ovat Prismoja, S-marketteja, Sale-myymälöitä, ABC-liikenneasemia ja Tampereen keskustan Stockmann Herkku. Laajennuksen jälkeen Optiwise on käytössä yli 70 Pirkanmaan Osuuskaupan myymälässä.

Optiwise-sovellusta käytetään kaupan kylmälaitteiden seurantaan. Selaimella käytettävän sovelluksen selkeä käyttöliittymä näyttää yhdellä silmäyksellä koko myymälän kylmälaitteiden tilanteen ja mahdollistaa nopean puuttumisen poikkeamiin. Pirkanmaan Osuuskauppa hyödyntää Optiwise-sovellusta osana omavalvontaa ja Oiva-raportointia. Kun lämpötilaseuranta on kunnossa, elintarvikkeiden tuoteturvallisuus paranee ja hävikki pienenee.

Tämän laajennuksen myötä Optiwise-sovellus on käytössä kaikissa S-ryhmän suurimpien alueosuuskauppojen HOK-Elannon ja Pirkanmaan Osuuskaupan myymälöissä”.

Optiwise Oy on perustettu vuonna 2016 ja sen toiminta-ajatuksena on tuottaa kiinteistöjen kylmä- ja rakennusautomaatioiden seurantaan ja ohjaukseen ratkaisuja, jotka välillisesti pienentävät asiakkaiden energia- ja ylläpitokuluja sekä nostavat kiinteistöjen arvoa.

Lisätietoja: Optiwise Oy, Juho Jakka 050 535 4208

Energiamanageroinnin digitalisoinnista merkittävät säästöt

Lue lisää

Optiwise on nyt Krispi

Lue lisää